Sitebase 7.0 en del av den industriella revolutionen

Artikel

[20180401]

Sitebase 7.0 en del av den industriella revolutionen

Internet of Things är på väg att förändra hur industrin jobbar. Eurocons SiteBase bygger på den senaste tekniken och är ett hjälpmedel på vägen. Programsviten knyter ihop informationshanteringen i ett projekt eller i en anläggning och skapar effektivitet och säkerhet i arbetsflödet.

Alla projekt som handlar om konstruktion, utveckling och integration behöver ett nav. I SiteBase skriver man in data en gång och sedan kan man nyttja detta hela vägen fram. Självklart har den molnbaserade tjänster och vi förbereder oss för kommande Industri 4.0. Vanligtvis har SiteBase installerats som mjukvara till datorer, men det blir allt vanligare att all information hämtas från mobil eller surfplatta.

Du har hela projektet i din hand och kan hantera allt från tidsplanering och restpunktslistor till utcheckning och idrifttagning från vilken plats som helst. Med vår hantering av ID-taggar som RFID, NFC och QR har vi en möjlighet att följa komponenter i projekt från inköp till färdig drifttagen anläggning över hela världen. Dessutom är SiteBase fullt kompatibel med Microsofts alla verktyg.

Genom att kombinera SiteBase med konsultverksamheten kan Eurocon erbjuda en totallösning för maximal effektivitet, programvara, tjänster, utbildning och support på ett och samma ställe. Det vi siktar på nu är att nå ut utanför traditionell processindustri. Alla som driver projekt med någon form av konstruktion behöver den hjälp och det smarta stöd som SiteBase är.


Vill du veta mer?

Mikael Lindqvist

Eurocon SiteBase AB