Vår ingenjörskonst förbättrar världen!

Eurocons varumärke som ett engagerat och professionellt företag är starkt. Vi är inte störst, men vi är bra på det vi väljer att göra. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och nyckeln till vår framgång. Deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång.

Vi erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt inom process- och tillverkningsindustri, infrastruktur och informationssystem av alla storlekar och komplexitet. Tjänsterna omfattar hela livscykeln för en investering, från förstudie till genomförandeprojekt och underhåll.

Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi en unik plattform varifrån vi levererar säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle. Alla våra uppdrag är unika.

De branscher vi är mest aktiva inom är skogsindustri, gruvindustri, installationsteknik, energi, kemi-, livsmedels-, läkemedels och tillverkande industri. Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du läsa mer om Eurocon, klicka nedan!

Vilken bransch är du intresserad av?

Välj kompetensområden