Vår ingenjörskonst förbättrar världen

Vi är engagerade ingenjörer med spetskompetens

Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt inom process- och tillverkningsindustri, infrastruktur och informationssystem av alla storlekar och komplexitet.

Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens industri både nationellt och internationellt.

Eurocon fakta

Kontor: Gävle, Göteborg, Härnösand, Luleå, Kalmar, Karlshamn, Kiruna, Kristianstad, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Växjö, och Örnsköldsvik.

Koncernen: I Euroconkoncernen ingår dotterbolagen Eurocon SiteBase AB, KLT Konsult, pidab och Eurocon Sydväst AB.

Eurocon grundades 1990 som ett specialistföretag inom skogs-, massa- och papperssektorn. Den 3 april 2023 blev Eurocon ett dotterbolag till Rejlers Sverige AB. Eurocon behåller sitt varumärke och ingår i divisionen Industry.

Tillsammans med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter vi cirka 285 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Här kan du läsa mer om Euroconkoncernen.

Vision
Eurocon – det självklara valet för kunder och medarbetare som vill bygga och optimera för en hållbar framtid.

Affärsidé
Med Eurocons höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle. Vi vill erbjuda en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för alla våra medarbetare.

Hållbarhet

– Det handlar om en helhetssyn på människan, samhället, naturen och dess förutsättningar och möjligheter, säger Robert Bylin vd på Euocon.

Läs mer >

Vår historia

Eurocon fyllde 30 år 2020 och kan sedan starten visa upp en obruten rad av år med tillväxt och har dessutom vuxit med lönsamhet. Verksamheten har vuxit från de sju medarbetare som grundade Eurocon till dagens cirka 285 och vi har i dag verksamhet både nationellt och internationellt.

Samarbeten och sponsring

Engagemang för idrott och kultur

Läs mer om samarbeten och sponsring >

Företagsledning