Våra återvändare är högsta betyg för oss som arbetsgivare

Artikel

Jan Östman HR chef på Eurocon.
[20230825]

Våra återvändare är högsta betyg för oss som arbetsgivare

Under åren har vi haft ett antal medarbetare som provat sina vingar hos någon annan arbetsgivare men efter en tid återvänt till oss på Eurocon. Det är vi mycket stolta över!

Det är många olika insatser som är till för att skapa en vi-känsla och en attraktiv arbetsplats på Eurocon. För att locka till sig nya arbetstagare krävs stor transparens och nöjda medarbetare.

Eurocon har anpassad kompetensutveckling, olika aktiviteter för att knyta kontakter och skapa mötesplatser för medarbetarna oavsett geografisk kontorstillhörighet. Det är några exempel på hur Eurocon arbetar med att skapa ett engagemang och en samhörighet i företaget. Att arbeta på Eurocon innebär stor frihet och stort eget ansvar. Vi är dessutom engagerade i flera utmanande och spännande projekt över hela landet vilket ger våra medarbetare möjligheten att utvecklas genom nya unika lösningar till våra kunder.

Alla medarbetare på Eurocon har ett högt friskvårdsbidrag och erbjuds en sjukvårdsförsäkring med tillhörande sjukvårdspaket. Det ger möjlighet till kontakt med advokater, psykologer och ekonomer helt kostnadsfritt, såväl för privata som arbetsrelaterade angelägenheter. Massage erbjuds en gång i månaden.

När det gäller rekrytering så arbetar Eurocon långsiktigt och proaktivt. Representanter från Eurocon är exempelvis med i olika projekt med yrkeshögskolor, högskolor och universitet för att påverka vilken kompetens som kommer ut på arbetsmarknaden.

Vi har också samarbeten med skolor som innebär att vi erbjuder studenter sommarjobb under två år samt att göra sina examensjobb hos oss. Förhoppningsvis leder det till en anställning inom Eurocon.

Ta gärna kontakt med mig eller någon av våra affärsenhetschefer om du vill veta mer om hur vi jobbar eller vilka kompetenser vi söker för tillfället!


Vill du veta mer?