Kom och gör skillnad med oss på pidab i Göteborg!

Artikel

Fredagsfrukost på pidab!
[20240424]

Kom och gör skillnad med oss på pidab i Göteborg!

Med spetskompetens hjälper vi företag, myndigheter och andra organisationer att möta morgondagens samhällsutmaningar. Våra tjänster är viktiga byggstenar för att uppnå ett hållbart samhälle.

Pidab, dotterbolag till Eurocon som är ett expanderande teknikkonsultföretag, erbjuder ett brett och konkurrenskraftigt utbud av kompetenser, tjänster och produkter med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten. Vi är specialister inom processdesign, processautomation och processäkerhet där vi tar oss an allt från stora industriprojekt till att hjälpa startups att få sina idéer att flyga.

Genom våra uppdrag påverkar vi samhället med ökad energieffektivitet, ökad användning av förnybar energi, omställning till gröna kemikalier/processer, effektivare produktionsprocesser samt resursutnyttjande, ökad tillgänglighet och minskade utsläpp i luft och vatten.

– I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt, berättar Per Forsbring, VD för pidab AB.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Tillsammans tar vi oss an utmaningar som leder till personlig utveckling, bolagets och våra kunders framgång och genuina bidrag till samhället. Vårt team i Göteborg består för närvarande av 21 kollegor, med olika specialistområden. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna kemi, raffinaderi och energi.

– Det finns mycket kunskap både i teamet och bolaget, som man gärna delar med sig av då det finns en genuin vilja att hjälpa varandra. Vi är stolta över vår familjära företagskultur och gemenskap, fortsätter Per. Vi har en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som vi arbetar i en verksamhet med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje!

Pidab har funnits sedan 1990 och blev en del av Eurocon 2019 vilket innebar större och stabilare organisation. Pidab är nischade mot processäkerhet, där riskanalyser och funktionssäkerhet är våra nyckelkompetenser.

– En stor del av våra projekt sker inhouse på vårt kontor i Majorna. Vi arbetar främst med lärande projektering vilket innebär att en senior eller lead ingenjör arbetar ihop med yngre ingenjörer för kunskapsöverföring och erfarenhetsutbyte under projekten. Det är väldigt uppskattat, det ska vara kul och lärande att arbeta hos oss, berättar Per. Vi värnar om den lilla arbetsplatsen och avrundar alltid veckan med en trevlig fredagsfrukost. Förutom fredagsfrukost bjuder vi på förmånlig friskvård, lunchsubvention och sjukförsäkring.

Vårt moderbolag Eurocon sysselsätter tillsammans med oss på pidab och dotterbolagen KLT, SiteBase och Eurocon Sydväst cirka 285 medarbetare och finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Eurocon är en del av Rejlers, tillsammans är vi en av Nordens ledande teknikkonsulter. Läs mer på eurocon.se och rejlers.se

Vill du också arbeta på en modern arbetsplats där vi bryr oss om varandra, har stor framtidstro och är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång?

Hör gärna av dig till mig, eller kom förbi på en kaffe så berättar jag mer!

Per Forsbring
+46 (0)31 334 26 24
per.forsbring@pidab.com
pidab.com

Här hittar du våra lediga tjänster! Hittar du inget jobb som passar? Här kan du skicka in en spontanansökan.