Kunniga med ett trimmat arbetssätt – Pidab är Siemens Solution Provider

Kunniga med ett trimmat arbetssätt - Pidab är Siemens Solution Provider

Branschkännedom, mycket hög kompetens och ett agilt förhållningssätt. Det är så jag vill beskriva Pidab.” Det säger Medina Sundström, Vertical Sales Manager på Siemens.

”Vi har samarbetat i ett flertal stora projekt de senaste åren och våra erfarenheter av Pidab som samarbetsparten och Siemens Solution Provider är bara goda. Jag tänker till exempel på projekten för Inter Terminals, Tata Steel och Kemira.”

”Jag vill verkligen betona vilken fördel det är för uppdragsgivaren med Pidabs agila arbetsmetodik. Korta beslutsvägar, en öppen, nyfiken och kunskapssökande företagskultur gör att projektet kan ta korta snabba steg framåt.”

”Hos Pidab finns en väldigt tydlig lust att lära nytt och att utvecklas som bolag. Det märks att alla medarbetare har utrymme att kunna växa professionellt. Och det är precis så vi vill att det skall vara när man är Siemens Solution Provider.”

”Ett ömsesidigt förtroende är centralt, där vi på Siemens bidrar med kompetens och guidning inom mjukvara, hårdvara och tjänster. Ensam är inte stark. Det här är ett ekosystem och vi måste alla ha skickliga partners för att kunna och orka hela vägen.” fortsätter Medina.

”När Siemens väljer partners tittar vi på projekten och kompetensen bolaget har. Vitsen är att vi skall kunna känna oss trygga med att utveckla affärer tillsammans. Pidabs kompetens är säkerhet, styrsystem och branschkunnandet. Det vet vi och det har vi stor nytta av. Precis som våra gemensamma kunder har,” avslutar Medina.

 

www.pidab.se


Vill du veta mer?

Per Forsbring

VD, pidab AB
+46 (0)70 675 66 40

Fler nyheter