Ny beställning från Södra Wood

Vindparken Mörttjärnberget

Ny beställning från Södra Wood

Eurocon har i sitt dotterbolag Automation West mottagit en order från Södra Wood gällande leverans av el- och automation för styrning av en ny avbarkningsrotor som ska installeras på Södra Woods anläggning i Väröbacka under sommaren.

I vårt åtagande ingår leverans av apparatskåp, programmering av styrsystem, elinstallation och driftsättning. Ordervärdet är 1,5-2 miljoner kronor.

För mer information:

Peter Nilsson
Automation West AB
070-259 50 14

Peter.N@automationwest.se

Fakta om Eurocon Consulting AB (publ)
EUROCON är en svensk koncern som grundades 1990 med huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Karlshamn, Göteborg, Stockholm, Sundsvall, Härnösand och Kiruna. Bolaget är listat på AktieTorget. Eurocon har ca 200 medarbetare och erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom massa- och papper-, energi-, kemi-, verkstads- samt gruv- och stålindustrin. Vår specialitet är ny- och ombyggnadsprojekt där vi utför förstudier, förprojekt och genomförandeprojekt. Vår bas finns i Sverige men våra kunder finns över hela världen. Huvudsakliga verksamhetsområden är projektledning, processteknik, processtyrning, elkraft, automation, tryckkärl, HVAC, anläggningskonstruktion, mekanik, datateknik och revisionsbesiktningar. För mer information se www.eurocon.se.