Möt Tony

Tony Broman projektledare på Eurocon i Sundsvall.

Möt Tony

Berätta om din bakgrund
Jag heter Tony och jobbar som projektledare i Sundsvall. Jag är utbildad elektriker och började min yrkeskarriär som installatör, men växlade snabbt till industrielektriker. Som industrielektriker är steget inte långt till att lära sig programmering och konstruktion. Mitt engagemang och driv i projekten har tagit mig till mitt nuvarande jobb som projektledare. Jag är dessutom mycket teknikintresserad och fascineras av robotteknik som är otroligt intressant.

Varför började du på Eurocon? 
Efter att jag bytte jobb helt oplanerat och sade upp mig från Eurocon är jag tacksam att åter få ta på mig Euroconkepsen. Att vara tillbaka känns som att komma hem igen! Eurocon är ett företag som vill ligga i framkant och för att lyckas med det måste man värna om sina anställda och det gör man på Eurocon.

Vad är roligast med ditt jobb? 
Teknik är roligt, skulle jag inte tycka det så är jag helt ute och cyklar gällande val av arbetsgivare. Att vara delaktig från idé till färdigt koncept, det är coolt!

Vilken typ av projekt arbetar du i?  
Jag är väldigt flexibel i vilka projekt jag kan jobba i. Eftersom jag ganska nyligen blev anställd igen så har jag varit i både uppbyggnadsprojekt och rivningsprojekt. Många nya projekt startar i höst, vi får se vad det blir.

Vad fick dig att komma tillbaka? 
Det var inte planerat att jag skulle lämna, så när jag fick möjligheten att komma tillbaka var valet inte särskilt svårt.

Vad är det bästa med Eurocon? 
Framåtandan, att man värnar om personalen och att Eurocon är så etablerade i branschen vilket innebär intressanta projekt. Också all kompetens som finns bland alla kollegorna, det är värt massor!

 

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!