Möt Tomas

Möt Tomas

Berätta om din bakgrund Tomas
Jag har arbetat som konsult med olika roller inom pappers- och massabranschen i drygt 30 år. Det innebär att jag var med på den tiden då pappersmaskinerna skulle bli så kallade LWC-maskiner för att nu arbeta med omställningen till kartongproduktion.

Hur kom det sig att du valde Eurocon som din arbetsgivare?
Det var de resurser och den kompetens som finns i bolaget som gjorde att jag tog beslutet att börja arbeta på Eurocon efter 22 år på en annan konsultfirma. Den närhet och samarbetsform som finns på Eurocon gillar jag skarpt och jag rekommenderar verkligen fler att söka sig hit. Det var självklart positivt att många av mina vänner och tidigare kollegor redan arbetade här. Arbetsuppgifterna på Eurocon består bland annat i att genomföra projekt, vara kundansvarig och att samverka med olika instanser.

Jag är angelägen om att nästa generationer får en bra framtid. Därför anser jag att det viktigaste vi har framför oss när det gäller klimatmål och en ”smart” framtid, är att vi tilldelar mer resurser och utbildar de som verkligen kan genomföra detta. Därför är jag engagerad i samarbeten med universitet och högskolor. Att vi som företag är med och stöttar studenter i uppsatser och examensarbeten ser jag som en självklarhet.

Här kan du läsa mer om examensarbeten och våra samarbeten med högskolor.

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!