Möt Patrik

Möt Patrik

Berätta om din bakgrund
Mitt namn är Patrik Johansson och jag jobbar som projektledare på Eurocon i Örnsköldsvik. Jag har förmånen att bo i Höga kusten vilket inte kan bli bättre då natur och friluftsliv är viktiga pusselbitar i mitt liv.

Min konsultbana började redan under tidigt 90-tal med egen firma som senare resulterade i en anställning på Eurocon 1996-2018.

Under åren på Eurocon jobbade jag med rörkonstruktion i både stora och små projekt, mestadels i närområdet, men även en period utomlands.

Efter projektet Helios på SCA Östrand började jag på ÅF (Afry) där jag var med och starta en sektion för rör och anläggningskonstruktion i Örnsköldsvik med ett tiotal anställda.

Varför började du på Eurocon?
Jag blev kontaktad av Eurocon efter att någon hade tipsat om mig. Eftersom jag har ett brinnande teknikintresse så kändes det helt rätt att tacka ja till ett jobb som teknikkonsult på Eurocon.

Vad är roligast med ditt jobb?
Att få träffa kunder och kollegor att bli involverad i uppdrag med nya problemlösningar, den ena dagen är inte är den andra lik och det passar mig perfekt!

Vilken typ av projekt arbetar du i?
För tillfället jobbar jag på Domsjö Fabriker med uppgifter inom ljudrelaterande åtgärder.

Vad fick dig att komma tillbaka?
Eurocons satsning på projekt och process är en resa som jag vill vara delaktig i.

Vad är det bästa med Eurocon?
Frihet under ansvar, öppen och familjär atmosfär är något som präglar företaget och det är något som jag uppskattar. Det är korta beslutsvägar då många discipliner finns samlad under ett och samma tak. Eurocon styr mot en framtid som man tror på, det skapar ett lugn men samtidigt ett driv inom bolaget som attraherar mig.

Närheten till våra kunder är också unikt här i Örnsköldsvik eftersom kontoret är placerat i High Coast Innovation Park.

 

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!