Möt Moa

Möt Moa

Berätta om din bakgrund
Jag är nyutexaminerad civilingenjör efter att ha gått industriell ekonomi med specialisering optimering och logistik på Umeå Universitet. Snart har jag även en bachelor (kandidatexamen) i företagsekonomi, då jag nu håller på med den avslutande kandidatuppsatsen som handlar om hållbarhet i textilindustrin.

På universitetet har jag arbetat extra som amanuens på Institutionen för matematik och matematisk statistik. Där undervisade jag som lektionslärare på bland annat kursen envariabelanalys, men även kurser inom statistik och optimering för både civilingenjörer och högskoleingenjörer.

Jag har även arbetat som Co-op student på Bosch Rexroth vilket var uppdelat med två somrar av jobb, projektarbete, och avslutande examensarbete.

Innan jag började studera på universitetet gick jag alpint skidgymnasium i Sollefteå. Mellan gymnasiet och universitetet hann jag med Tekniksprånget och två säsonger i Åre som skidlärare för Skistar och som instruktör för skicart i Totalskidskolan (skidskola för de som har en funktionsnedsättning).

Varför började du på Eurocon SiteBase?
När jag började bli klar med studierna på Umeå Universitet såg jag att Eurocon SiteBase sökte en systemingenjör. Jobbet lät intressant och min uppfattning om Eurocon är att det är ett tekniktungt företag där det finns möjlighet att utvecklas. Det attraherade mig att söka och jag fick jobbet!

Vilken typ av projekt arbetar du i?
På Eurocon SiteBase jobbar vi inte i projekt på samma sätt som på Eurocon, vi jobbar både med externa projekt mot kund och interna utvecklingsprojekt. För tillfället jobbar jag med ett internt utvecklingsprojekt som innefattar kommande release av SiteBase 23.1. Jag sammanställer alla nya produkter och features som sedan ska kommuniceras ut både till kunder och användare.

Vad är roligast med ditt jobb?
Att det är mycket variation och att jag får nya utmaningar, det gillar jag!

Vad är det bästa med Eurocon SiteBase?
Att jag får utvecklas och lära mig nya saker, för mig är det viktigt! Det är ett flexibelt jobb med varierande uppgifter och bra atmosfär. Det bästa är mina kollegor som är väldigt hjälpsamma och öppna. Ett stort plus är att dom är så otroligt starka på lunchpassen på gymmet, det är så peppande!

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!