Möt Daniel

Möt Daniel

Allra längst upp i norr, i Kiruna närmare bestämt, hittar vi Daniel Zakrisson som till vardags arbetar som kontorschef.

Min tid på Eurocon startade för ganska precis 10 år sedan av en ren tillfällighet. Som egenföretagare upptäckte jag ett nytt företag på orten som verkade intressant och jag bokade in en träff för att se vad detta kunde leda till. Min tanke var aldrig att söka ett nytt jobb men de personer jag träffade verkade vara ett skönt gäng och det fanns en vilja att växa och utvecklas. Jag fick ett erbjudande och tänkte att prova kan man väl alltid göra.

Det ena ledde till det andra och jag har haft ett flertal olika roller under tiden. Från konstruktör till uppdragsledare, sektionschef och slutligen kontorschef som är min nuvarande roll”.

Förutom kontorsdriften så arbetar Daniel i olika uppdrag hos LKAB som Projektledare.

Just nu går även en hel del av tiden åt att starta upp ett nytt kontor i Luleå som tillsammans med Umeå är de senaste tillskotten hos Eurocon.

Det jag uppskattar mest hos Eurocon är friheten att ansvara för sitt eget arbete, närheten och de korta beslutsvägarna tillsammans med alla härliga kollegor”.

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!