Möt Jan-Erik

Möt Jan-Erik

Berätta om din bakgrund
Jag är systemingenjör och har varit anställd på KLT sedan 1985. Inom mitt område industri arbetar vi med automation för bilindustrin och processautomation främst inom tung processindustri. Vi arbetar mycket ute hos kunden och jag har rollen som projektledare och specialist.

Vilka är KLTs styrkor inom ditt område?
Vi har många duktiga medarbetare med en bra kombination av kunnande inom process och disciplinerna automation, el, instrument och system. Genom åren har vi byggt upp ett starkt varumärke med nöjda kunder som ständigt återkommer. Några av våra största kunder är Södra Cell, Södra Wood, NKT, VEAB, Getinge desinfektion och Andritz.

I slutet av 2017 blev KLT en del av Eurocongruppen, hur ser du på det?
Det känns inspirerande och jag ser det som en stor möjlighet. Eurocon arbetar med flera teknikdiscipliner som KLT inte har gjort, exempelvis process, mek och rör. Tillsammans svarar vi upp mot våra kunders behov och tar därmed större marknadsandelar. Min förhoppning är att vi tillsammans ska kunna ta större projekt och expandera i södra Sverige.

 


 

Vill du bli en av oss?
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba med oss!