Traineeprogram på Eurocon automation

Traineeprogram på Eurocon automation

Vill du utvecklas till morgondagens specialist inom el- och automation? Då ska du ansöka till vårt traineeprogram i Örnsköldsvik/Umeå där du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett av Sveriges bästa automationsteam.

Som trainee på Eurocon arbetar du med den senaste tekniken inom industriell IT, mätsystem samt elektriska driv- och distributionssystem inom en snabbt växande framtidsbransch. Som automationsingenjör är projektledning, konstruktion, programmering och felsökning av moderna el- och automationssystem vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Våra kunder finns i Örnsköldsvik/Umeå med omnejd där vi främst arbetar inom processindustrin – massa och papper, kemi, energi och gruva.

VEM ÄR DU?
Till traineeprogrammet söker vi dig som är nyutexaminerad högskoleingenjör och/eller har några års erfarenhet inom el- och automationsområdet och är redo att ta nästa steg.

  • Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet.
  • Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i båda tal och skrift.
  • Du har ett tekniskt intresse och en stor vilja att lära dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, engagemang och motivation.

Som trainee på Eurocon är du en viktig del i vår satsning på att hitta kompetenta och driftiga medarbetare inför framtiden. Under traineeprogrammet har vi möjlighet att lära känna varandra och du får en inblick i vår organisation och de projekt vi arbetar med. Efter avslutat traineeprogram kan du bli en av våra kollegor. Kanske är du en av våra framtida ledare eller specialister?

OM TRAINEEPROGRAMMET
Under hela programmet varvas teori, praktik och arbete i verkliga uppdrag tillsammans med våra specialister. Du får ett individanpassat program med tydliga mål vilket ska ge en bred och stabil grund att stå på och en skjuts tidigt i karriären. Som morgondagens specialist inom automationsområdet är vägarna framåt många och möjligheterna ännu fler, som trainee tar du reda på vad som passar just dig.

  • Traineeprogrammet pågår under 6 månader med start 1 september 2024.
  • Du är anställd från första dagen.
  • Vi inleder med en gemensam introduktion och varvar sedan arbete och utbildning under hela programmet.
  • Du får prova på alla områden från elkraft, instrumentering och programmering parallellt med utbildningar, seminarier och studiebesök.
  • Du är placerad på vår automationsavdelning i Övik/Umeå och tillhör den placeringsort där du är anställd. Programmet innebär en del resor och arbete på annan ort beroende på uppdrag. Körkort är en förutsättning.

Kompetensen inom el- och automation är mycket hög och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi har även gedigen erfarenhet av stora projekt som kräver mycket samordning.

På el- och automation i Örnsköldsvik/Umeå är vi sammanlagt 26 personer, varav 19 st i Örnsköldsvik och 7 st i Umeå. Vi är 7 st som arbetar med programmering och resterande arbetar med konstruktion och projektledning inom el, instrument och elkraft.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Eurocon!

OM EUROCON
På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

AnställningsformSärskild visstidsanställning
Anställningens omfattningHeltid
Tillträde1 september 2024
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar3
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2024/15
Publicerat2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-31
KontaktTomas Andersson, +46702956401
Sök jobbet