Eurocons rekryteringsprocess

Eurocons Rekryteringsprocess

Vad roligt att du är intresserad av karriärmöjligheter hos oss! Vi är måna om att vår rekryteringsprocess ska vara en positiv upplevelse för dig som kandidat och arbetar kontinuerligt för att vässa den än mer.

Steg 1 Annonsering I våra annonser finns alltid kontaktuppgifter till ansvariga personer för tjänsten och du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor under processens gång.

Steg 2 Urval – När vi tagit emot din ansökan stämmer vi av hur väl din profil matchar med kravprofilen vi söker. I kravprofilen har vi fastställt vilken erfarenhet och kompetens rollen kräver samt vilka personliga egenskaper som är viktiga både för rollen i sig och med vår värdegrund och kultur.

Steg 3 Intervjuer – Vi genomför en till två intervjuer där utvalda kandidater får träffa representanter från Eurocon. Under dessa möten berättar vi mer om Eurocon och vad vi arbetar för men framför allt fokuserar vi på dig. Vi är nyfikna på dina ambitioner, din utveckling och din framtida potential.

Steg 4 Referenstagning

Steg 5 Återkoppling – På Eurocon hanterar vi ansökningar och kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan dess sista ansökningsdag. Återkoppling till de kandidater som inte gått vidare i processen sker så snart det är möjligt men vi har som ambition att lämna ett besked inom två veckor från sista ansökningsdag.

Steg 6 Erbjudande

Behandling av personuppgifter vid ansökan

All persondata som skickas genom Varbi har en laglig grund genom ett samtyckesavtal mellan individ och företag. Varbi har även arbetat med att säkerställa ett väl fungerande systemstöd för automatisk gallring av personuppgifter samt möjligheten att bli bortglömd (återtagande av tidigare lämnat samtycke). Målbilden är att både kunder och sökande kandidater ska känna sig trygga i att Varbi lever upp till den nya lagstiftningen och att detta görs i ett modernt och användarvänligt verktyg.