Eurocon startar nytt kontor i Gävle

Vindparken Mörttjärnberget

Eurocon startar nytt kontor i Gävle

Eurocon förstärker sin lokala närvaro i Gävle med ett nytt kontor. Kontoret i Gävle kommer att startas i början av januari med fyra medarbetare och erbjuder tjänster inom Eurocons traditionella områden som automation, el och instrument, process och anläggning samt besiktningar inom el installationssidan.

Två av medarbetarna är redan anställda i Eurocon, medan de andra två börjar sina anställningar i januari. Målet är att kontoret ska växa med femton till tjugo medarbetare. 

Mer information:

Mats Karlsson
Affärsenhetsansvarig Sundsvall – Härnösand
070-32 60 438

Mail:
 mats.karlsson@eurocon.se 

Daniel Thorin
Affärsenhetsansvarig Stockholm
076-767 58 20

Mail:
 daniel.thorin@eurocon.se 

EUROCON är en svensk koncern som grundades 1990 med huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Kristianstad, Västervik, Göteborg, Karlstad, Stockholm, Sundsvall, Härnösand och Kiruna. Eurocon har ca 265 medarbetare och erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom skogs-, energi-, kemi-, verkstads- samt gruv- och stålindustrin. Vår specialitet är ny- och ombyggnadsprojekt där vi utför förstudier, förprojekt och genomförandeprojekt. Vår bas finns i Sverige men våra kunder finns över hela världen. Huvudsakliga verksamhetsområden är projektledning, processteknik, processtyrning, elkraft och installationsteknik, automation, tryckkärl, HVAC, anläggningskonstruktion, mekanik, datateknik och revisionsbesiktningar. Eurocons aktie är noterad på Spotlight Stock Market (sedan14/12 2007) under kortnamnet (EURO) och handlas via banker och fondkommissionärer. För mer information se eurocon.se