Eurocon har fått förtroende av SCA Ortviken och Statkraft

Vindparken Mörttjärnberget

Eurocon har fått förtroende av SCA Ortviken och Statkraft

Eurocon har fått förtroendet av SCA Ortvikens pappersbruk att tillhandahålla ingenjörskompetens gällande projektering och konstruktion inom områdena mekanik, rör, el och automation för projekt ”Bright future”. Uppdraget kommer att pågå större delen av 2012 och omfatta ca 4-7 personer under den tiden.

Eurocon har även fått förtroendet av Statkraft SCA Vind AB att medverka i förprojektering av två vindkraftparker samt bistå med teknisk kompetens i pågående genomförandeprojekt. Uppdragen kommer att pågå under 2012 och kommande år samt omfattar ca 2-4 personer under uppdragstiden.

För mer information:

Peter Johansson
VD, Eurocon Consulting AB (publ)
060-67 78 01, 076-767 58 01
peter.johansson@eurocon.se

Johan Westman
Platschef, Sundsvall
060-67 78 13, 076-767 58 13
johan.westman@eurocon.se

Fakta om Eurocon Consulting AB (publ)
EUROCON är en svensk koncern som grundades 1990 med huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Sundsvall, Gävle och Kiruna. Bolaget är listat på AktieTorget. Eurocon har ca 150 medarbetare och erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom massa- och papper-, energi-, kemi-, verkstads- samt gruv- och stålindustrin. Vår specialitet är ny- och ombyggnadsprojekt där vi utför förstudier, förprojekt och genomförandeprojekt. Vår bas finns i Sverige men våra kunder finns över hela världen. Huvudsakliga verksamhetsområden är projektledning, processteknik, processtyrning, elkraft, automation, tryckkärl, HVAC, anläggningskonstruktion, mekanik, datateknik och revisionsbesiktningar. För mer information se www.eurocon.se.