Uppdragsledare, el och installationsteknik

Uppdragsledare, el och installationsteknik

Eurocons dotterbolag KLT Konsult söker nu sin nästa medarbetare, en uppdragsledare inom el- och installationsteknik. Är det du?
KLT Konsult är verksamt inom el- och automationsteknik i Sydöstra Sverige, med kontor i Kalmar, Växjö, Kristianstad, Oskarshamn och Västervik. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Som medarbetare hos KLT blir du en del av ett företag med framåtanda och hög teknisk kompetens. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som uppdragsledare är du den primära kontakten mot kund avseende tid, kostnad och kvalitet, och du ansvarar för att både skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer i ditt närområde. Du kommer att leda och delta i större uppdrag, men även självständigt utföra projekteringsarbeten i mindre projekt. Du utgår organisatoriskt från något av våra kontor i Kalmar eller Växjö och arbetar även i nära samarbete med övriga KLT-kontor. Placeringsort kan diskuteras.  

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet av el- och installationsteknik. Du har goda kunskaper gällande projektering inom byggsektorn och har ett etablerat lokalt kontaktnät i branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av CAD-verktyg för elkonstruktion såsom Revit, och har erfarenhet av att arbeta i modern IT-miljö. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder. Du är tekniskt intresserad och van att jobba mot uppsatta mål med tid, kostnad och kvalitet i fokus. Som person är du är engagerad och samarbetsvillig, lojal, noggrann och tycker om att arbeta med andra människor.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtVäxjö/Kalmar
LänKronobergs län
LandSverige
Referensnummer2021/21
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Johan Roslund, sektionschef, johan.roslund@kltkonsult.se
Sök jobbet