Systemutvecklare

Systemutvecklare

Eurocon Sitebase söker nu efter en systemutvecklare som kan vara med och driva utvecklingen av våra projekterings- och anläggningsprogramvaror.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare inom Eurocon Sitebase tillhör du utvecklingsteamet som i huvudsak arbetar med programmering i C#/.NET. Arbetet består till största del av att vara med och driva utvecklingen av våra programvaror framåt, men kan även innefatta delaktighet i olika integrationsprojekt för att skapa anpassade systemlösningar utifrån varje kunds behov.

Har du tidigare erfarenhet av projektarbete och systemintegrationer så är det fördelaktigt då många av våra uppdrag genomförs i projektform. Kundkontakt kan till viss del också ingå i rollen så en lyhördhet och nyfikenhet för kundens utmaningar är en framgångsfaktor.

Eurocon Sitebase sitter idag representerade i Örnsköldsvik, Sundsvall och Karlstad med den förstnämnde orten som huvudkontor. Hos Eurocon Sitebase och som en del av Euroconkoncernen har du goda möjligheter att utvecklas och växa inom din roll. Du arbetar nära och i samråd med dina närmsta kollegor. Atmosfären är prestigelös och hjälpsam.   

Vem är du?
Vi söker sig som har en relevant ingenjörs- eller systemutvecklarutbildning, alternativt motsvarande meriter från arbetslivet. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet och besitter ett starkt intresse för problemlösning och programmering. Du har erfarenhet av och kunskap i både SQL och C#/.NET. Har du koll på fler språk eller ramverk så som HTML, JavaScript, Blazor och/eller DevExpress så är det en stjärna i kanten.

I och med stor påverkansfaktor i ett litet bolag läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi hoppas att du kan bidra med en positiv anda, en kreativitet och en nyfikenhet för att lära och utveckla. Du tycker om att samarbeta och är prestigelös både i ditt arbetssätt och din kommunikation med både kunder och kollegor. Rollen som systemutvecklare kräver naturligt goda kunskaper i engelska både i tal och skrift men du behöver även motsvarande kunskaper i svenska.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik, Sundsvall, Karlstad
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/12
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Anton Dahlqvist, VD Sitebase, anton.dahlqvist@eurocon.se
Sök jobbet