Senior processingenjör

Senior processingenjör

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som processingenjör hos Eurocon har du en fartfylld vardag framför dig med arbetstid både ute på fält hos våra kunder och inhouse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av fördjupade studier av våra kunders processer, utformande av förbättringsförslag alternativt nydesign av processer eller apparater samt deltaga i vår kunders investeringsprojekt från ide till genomförande och uppstart.

Du tillhör organisatoriskt Ö-vikskontoret, vilket är strategiskt placerat nära flertalet av våra kunder cirka 1,5 km utanför stadskärnan. Kontoret består av 80 kompetenta medarbetare som sitter i fräscha lokaler med delvis egna kontorsrum samt gemensamt fikarum. Atmosfären är lättsam och hjälpsam, här är en perfekt plats att utvecklas på och samtidigt vara med och driva utveckling! 

Eurocon erbjuder även kontorslokaler på gamla regementet i Umeå vilket möjliggör arbete därifrån om projekten och arbetsuppgifterna tillåter det.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning i botten. Efter avslutade studier har du sedan hunnit arbeta minst 5 år som teknisk konsult, eller som ingenjör inom processindustrin, gärna inom sulfatmassaproduktion. Kunskap och erfarenhet från sulfatmassafabrikens olika processer är ett krav. Har du dessutom erfarenhet och fördjupad kunskap från sulfatfabrikens återvinningsprocesser alternativt från kokerier och den bruna fiberlinjen så är det extra meriterande.

Eurocons gemensamma värderingar bygger på att vara inkluderande, öppna och ärliga. Vi tror på frihet under ansvar och vår organisation bygger på korta beslutsvägar. För att du ska trivas på bästa sätt hos oss bör du tycka om att delvis arbeta självständigt, vara van att arbeta mot uppsatta mål och ta eget ansvar. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och att du värdesätter kvalitét i alla led. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha goda kunskaper i engelska.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik/Umeå
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/20
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP', emelie.parkman@eurocon.se
Lars-Eric Myrman, sektionschef, lars-eric.myrman@eurocon.se
Sök jobbet