Rör- och anläggningskonstruktörer till Härnösand

Rör- och anläggningskonstruktörer till Härnösand

Hållbara helhetslösningar som skapar långsiktig nytta
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett brett och konkurrenskraftigt utbud av kompetenser, tjänster och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Eurocon i Sundsvall och Härnösand expanderar och behovet av konstruktörer och projektingenjörer växer! Vi söker nu dig som vill bygga din fortsatta karriär tillsammans med Eurocon, både dig som erfaren specialist inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller precis tagit examen.

Din nästa utmaning
Som konstruktör inom Rör- och Anläggningskonstruktion (Plant design) kommer du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag inom industrin. Du kommer att ingå i ett projektteam som samarbetar med representanter från kunden och leverantörer. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att vara delaktig i laserskanning och 3D-modellering samt projektering av rörsystem, val av material och komponenter och mekaniska konstruktioner. Du kommer att få möjlighet att arbeta med tekniska idéstudier, detaljkonstruktion, beräkningar och framställande av arbetsunderlag samt bistå som tekniskt stöd vid bland annat inköp och idrifttagningar. Det finns möjligheter att du tar en ledande roll som handledare till yngre kollegor eller som uppdragsledare. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna massa-/papper samt energi, kemi och verkstad.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning från universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande roll. Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom industri- och energisektorn är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i vanligt förekommande CAD- och 3D CAD-verktyg. Som arbetsgivare erbjuder vi dig kompetensutveckling i både CAD-programvaror och i din utveckling som konstruktör-/ projektingenjör och uppdragsledare. Som person är du driven, noggrann och engagerad samt van att arbeta självständigt. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens.

Vi ser gärna att du:

  • Har erfarenhet av CAD-verktyg. Meriterande är Cadmatic
  • Har god datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet
  • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har tekniskt intresse, en vilja att lära, är nyfikenhet på yrket och initiativförmåga
  • Har en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.

Vi arbetar med löpande urval och ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med Eurocons kärnvärden: kvalitet, engagemang och gemenskap. 

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med platt organisation, korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett härligt och engagerat team med stor frihet och eget ansvar som arbetar tillsammans för att skapa en enklare vardag för våra kunder. Hos oss finns det goda möjligheter att kombinera karriär med familj- och fritidsliv. Eurocon beskrivs ofta som ett familjärt företag och vi lägger stor vikt vid att skapa kreativa och välkomnande arbetsplatser där människor trivs.

Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder därför ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Om Eurocon
Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet. Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle.

Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtHärnösand
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2023/13
Publicerat2023-06-26
Sista ansökningsdag 2023-10-16
KontaktMats Karlsson, Affärsenhetschef, 070-3260438
Sök jobbet