Projektledare och Maskinkonstruktör

Projektledare och Maskinkonstruktör

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare eller maskinkonstruktör hos Eurocon får du möjlighet att delta i allt från produktutveckling och maskinkonstruktion till stora industriprojekt hos någon av våra kunder.

Som konstruktör jobbar du med att hjälpa våra kunder att utveckla, modifiera samt konstruera såväl nya som befintliga produkter och maskiner.

Som projektledare hos våra kunder hjälper du dem att styra och samordnar ett eller flera utvecklings- eller anläggningsprojekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roller är en merit. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som konstruktör vill vi att du har på marknaden vanligt förekommande 3D-Cad program så som tex Solidworks och Inventor.

Som projektledare är du en driven person som gillar att ha många kontaktytor. Du är välorganiserad och har en förmåga att säkerställa att tidplaner, budgetar och kvalitet i projekten når upp till uppsatta mål.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSundsvall
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/26
Publicerat2021-10-28
Sista ansökningsdag 2021-11-30
KontaktMats Wåglöf, 0722066378
Sök jobbet