Projektledare med erfarenhet av industrin

Projektledare med erfarenhet av industrin

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Eurocon söker nu projektledare med erfarenhet av att driva ny- och ombyggnadsprojekt inom industrin. Vi söker dig som har arbetat några år som projektledare och vill bidra med ditt ledarskap att nå kvalitet i våra projektleveranser. Alternativt har du erfarenhet som delprojektledare inom Mekanik & Anläggningsdesign eller El & Automation och vill utvecklas vidare i rollen som multidisciplinär projektledare.

Som projektledare på Eurocon har du det övergripande ansvaret för projektmålen från projektstart till att anläggningen är driftsatt. En betydande del av din roll är att vara delaktig i såväl upphandlingar som projekteringen – där en väsentlig del är att ta fram och följa upp projektbudget och tidplan. Projekten leds av dig i nära samarbete med kunden och med en projektorganisation bestående av flera leverantörer inom olika kompetens- och disciplinområden. Eurocon deltar oftast i kundens alla projektfaser; förstudie, förprojekt och investeringsprojekt. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna massa & papper samt energi, kemi och verkstad.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och har arbetat flera år med projektledning och/eller delprojektledning i industriella projekt. För att lyckas i din roll behöver du motiveras av att leda andra och kunna samarbeta med flera kontaktytor, såväl externt som internt. Som person är du strukturerad, målinriktad och handlingsorienterad i ditt ansvar att ta fram lösningar för att uppnå kundens förväntningar och projektets kvalitetsmål. Du trivs i rollen som kundens partner och det är viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer. Du uttrycker dig väl både i skrift och tal på svenska och engelska.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtOspecificerad arbetsort
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/19
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet