Projektledare

Projektledare

Hållbara helhetslösningar som skapar långsiktig nytta
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Din nästa utmaning
Som projektledare har du det övergripande ansvaret för projektets mål från projektstart till att anläggningen är i drift. Att vara delaktig i såväl upphandlingar som projektering, ta fram och följa upp projektbudget och tidplan är en stor del av din roll. Projekten leds av dig i nära samarbete med kund och projektorganisation bestående av flera leverantörer inom olika kompetens- och disciplinområden. Vi deltar ofta i kundens alla projektfaser; förstudie, förprojekt och investeringsprojekt. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna gruva, rymd, massa/papper, energi, och verkstad. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Delaktighet i hela kedjan, från förprojektion till driftsättning av uppförda anläggningar
  • Driva projekt mot uppsatta mål
  • Leda, planera och fördela uppdrag i projekten


Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk utbildning och tidigare har arbetat som projektledare alternativt delprojektledare i industriella projekt. För att lyckas i din roll behöver du motiveras av att leda andra och kunna samarbeta med flera kontaktytor, såväl externt som internt.

Som person är du strukturerad, målinriktad, handlingsorienterad och lyhörd. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens och förmåga att skapa goda relationer.

Vi ser gärna att du:

  • Har tidigare erfarenhet av projektarbete
  • Är van att planera, leda och fördela uppgifter
  • Är analyserande och strukturerad
  • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift 

För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med Eurocons kärnvärden: kvalitet, engagemang och gemenskap. 

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en arbetsplats med platt organisation, korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett härligt och engagerat team med stor frihet och eget ansvar som arbetar tillsammans för att skapa en enklare vardag för våra kunder. Hos oss finns det goda möjligheter att kombinera karriär med familj- och fritidsliv. Eurocon beskrivs ofta som ett familjärt företag och vi lägger stor vikt vid att skapa kreativa och välkomnande arbetsplatser där människor trivs.

Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder därför ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar. 


Om Eurocon

Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet. Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle.

Tillsammans med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter vi cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Läs mer på eurocon.se

 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar2
Sysselsättningsgrad100%
OrtKiruna/Luleå
LänNorrbottens län
LandSverige
Referensnummer2022/9
Publicerat2022-02-16
Sista ansökningsdag 2022-12-31
KontaktDaniel Zakrisson, +46767738929
Sök jobbet