Projektingenjör/Uppdragsledare

Projektingenjör/Uppdragsledare

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi bryr oss om varandra, har stor framtidstro och är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång?

Vi på Eurocon växer och söker nu fler projektingenjörer och uppdragsledare till vårt team i Karlshamn. Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och i rollen som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra industrin. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

OM JOBBET
Som konsult i vårt team ansvarar du för att skapa och upprätthålla hög prestanda och produktivitet i våra kunders anläggningar. Vi är med i hela kedjan, från förfrågningsunderlag till idrifttagning, där du förutom konstruktionsarbete stöttar med kalkyler, arbetsunderlag och tekniskt stöd under hela projektet. Din viktigaste uppgift i teamet är att bidra med hög kvalitet inom disciplinen i våra industrikunders projekt. Ofta är projekten multidisciplinära och du samarbetar då med andra teknikområden.

Vidare kan ditt arbete komma att bestå av:

 • Framtagning av lösningar och layouter i 3D
 • BIM/3D-samordning
 • Detaljkonstruktioner
 • Inköp och projektplanering
 • Arbetsunderlag
 • Tekniskt stöd under hela projektet
 • Montageledning
 • Delprojektledare mek

Vi har flera spännande förfrågningar på gång och kunderna återfinns inom ett flertal olika segment till exempel industriprojekt inom kemi- och energiindustrin, papper/massa och gruvindustrin.

VEM ÄR DU?
Vi letar efter dig som trivs i konsultrollen där du ständigt får utmana och utveckla våra kunder! Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är prestigelös och flexibel som person, men har inga problem med att vara din egen ”projektledare” när det behövs.

Skulle vi skriva en önskelista över vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär så här:

 • Teknisk utbildning på universitet, högskola, yrkeshögskola eller arbetat dig till motsvarande kunskap
 • Några års erfarenhet som konstruktör inom rör- och anläggning
 • Erfarenhet av CAD-verktyg och projektering, meriterande är Aveva E3d, Autodesk Plant 3D och Cadmatic
 • God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, engagemang och motivation. Att du är en lagspelare som gärna samarbetar och delar med dig av din kunskap till andra ser vi som en självklarhet. Det är så vi gör på Eurocon.

VAD DU FÅR
På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt utvecklings fokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Det finns även möjlighet att utgå från andra orter där vi också har kontor i till exempel Kristianstad, Karlskrona, Växjö eller Kalmar om det skulle passa bättre geografiskt än Karlshamn.

OM EUROCON
Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Eurocon!

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtKarlshamn
LänBlekinge län
LandSverige
Referensnummer2024/1
Publicerat2024-01-24
Sista ansökningsdag 2024-03-31
KontaktFredrik Gerling fredrik.gerling@eurocon.se, 072-4511698
Sök jobbet