Projektingenjör inom Mekanik och Anläggningsdesign

Projektingenjör inom Mekanik och Anläggningsdesign

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som projektingenjör och konstruktör inom Mekanik och Anläggning kommer du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag inom ny- och ombyggnadsprojekt, företrädelsevis inom processindustrin. Du kommer att ingå i ett projektteam som samarbetar nära kundens representanter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta med projektering inom rörsystem, mekaniska konstruktioner och anläggningsdesign. Andra arbetsuppgifter som förekommer är beräkningar, planering, framställande av arbetsunderlag, tekniskt stöd vid driftsättningar samt agera stöd för inköp och kalkyler. Del- och/eller projektledning kan också förekomma. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna massa & papper samt energi, kemi och verkstad. Du kommer att utgå från kontoret i Sundsvall eller Härnösand.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant teknisk högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är nyutexaminerad eller har arbetat några år med mekanik- och rörkonstruktion inom industrin. Vi ser gärna att du har kunskaper i ett eller flera vanligt förekommande CAD- och 3D CAD-verktyg. Meriterande är PDMS, Autodesk Plant 3D och Cadmatic. Som arbetsgivare erbjuder vi dig kompetensutveckling i både CAD-programvaror och i din utveckling som projektingenjör. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal som skrift.

För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSundsvall
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/25
Publicerat2021-10-28
Sista ansökningsdag 2021-11-30
KontaktMats Karlsson, +4660677844
Sök jobbet