Projektingenjör inom mekanik och anläggningsdesign

Projektingenjör inom mekanik och anläggningsdesign

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som Projektingenjör inom Mekanik och Anläggning hos Eurocon kommer du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag inom ny- och ombyggnadsprojekt, företrädelsevis inom processindustrin. Du kommer att ingå i ett projektteam som samarbetar nära kundens representanter. Med ditt tekniska intresse och din nyfikenhet kommer du att arbeta med projektering inom rörsystem, mekaniska konstruktioner och anläggningsdesign. Andra arbetsuppgifter som förekommer är beräkningar, planering, framställande av arbetsunderlag, tekniskt stöd vid driftsättningar samt agera stöd för inköp och kalkyler. Del- och/eller projektledning kan också förekomma. Våra uppdragsgivare finns främst inom branscherna massa & papper samt energi, kemi och verkstad.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är nyutexaminerad eller har arbetat några år med mekanik- och rörkonstruktion inom industrin eller liknande. Har du en mer praktisk bakgrund inom exempelvis VVS är du också välkommen med din ansökan. Vi ser gärna att du har inblick i, eller gärna kunskaper i ett eller flera vanligt förekommande CAD- och 3D CAD-verktyg. Det är meriterande om du har kunskaper i Autodesks Plant 3D, Inventor, Cadmatic och/eller E3D (PDMS). Som arbetsgivare erbjuder vi dig kompetensutveckling i både CAD-programvaror och i din utveckling som konstruktör. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal som skrift.

För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtOspecificerad arbetsort
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/17
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet