Projektingenjör inom Infra

Projektingenjör inom Infra

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av att arbeta i stora projekt inom infrasegmentet? Har du erfarenhet av del-/projektledning? Då kan du vara den nya projektingenjör som vi söker till vår Infrasektion. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av projektarbete på beställarsidan inom järnväg, spårväg eller tunnelbana. I din roll kan även en del projektledning och kundrelationer ingå, varav den sistnämna är något som du fortsätter att utveckla med både nya och befintliga kunder. Kundbasen finns över hela Sverige vilket innebär att tjänsteresor kan förekomma.

Din placeringsort kommer att vara i Örnsköldsvik, Umeå eller Stockholm beroende på din egen geografiska placering. Infraavdelningens säte befinner sig i Örnsköldsvik men avdelningen är i dagsläget spridd med kollegor, främst inom andra discipliner i Stockholm och Umeå. Atmosfären är lättsam och hjälpsam, Eurocon erbjuder en atmosfär att utvecklas i och samtidigt vara med och driva utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av besiktning, byggledning eller projekteringsledning inom något eller några av kompetensområdena Bana, El, Signal eller Tele (BEST). Har du tidigare arbetat på beställarsidan i större järnvägsprojekt så är det meriterande.

Eurocons gemensamma värderingar bygger på att vara inkluderande, öppna och ärliga. Vi tror på frihet under ansvar och vår organisation bygger på korta beslutsvägar. För att du ska trivas på bästa sätt hos oss bör du tycka om att delvis arbeta självständigt, vara van att arbeta mot uppsatta mål och ta eget ansvar. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och att du värdesätter kvalitét i alla led. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha goda kunskaper i engelska. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden.

 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik, Umeå, Stockholm
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/18
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet