Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör

Hållbara helhetslösningar som skapar långsiktig nytta
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kompetenser och tjänster inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Vi på Eurocon söker ständigt erfarna specialister inom teknik men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
Som maskinkonstruktör arbetar du med allt från produktutveckling och maskinkonstruktion till stora industriprojekt. Du kommer även att hjälpa våra kunder att utveckla, modifiera och konstruera nya och befintliga produkter och maskiner.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning från högskola, universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande roll. Eftersom omfattningen och komplexiteten i våra uppdrag varierar kan du vara alltifrån nyutexaminerad till senior. Några års erfarenhet är meriterande.

Som person är du driven, noggrann och engagerad samt van att arbeta självständigt. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens.

Vi ser gärna att du:

  • Har teknisk utbildning från högskola, universitet, eller motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande roll
  • Har erfarenhet av CAD-verktyg som tex Solidworks och Inventor
  • Har tekniskt intresse, en vilja att lära, är nyfikenhet på yrket och initiativförmåga
  • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med Eurocons kärnvärden: kvalitet, engagemang och gemenskap. 
  • Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med platt organisation, korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett härligt och engagerat team med stor frihet och eget ansvar som arbetar tillsammans för att skapa en enklare vardag för våra kunder. Hos oss finns det goda möjligheter att kombinera karriär med familj- och fritidsliv. Eurocon beskrivs ofta som ett familjärt företag och vi lägger stor vikt vid att skapa kreativa och välkomnande arbetsplatser där människor trivs.

Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder därför ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar. 

Om Eurocon
Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet. Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle.

Tillsammans med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter vi cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Läs mer på eurocon.se

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSundsvall
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2022/15
Publicerat2022-04-05
Sista ansökningsdag 2022-06-30
KontaktMats Wåglöf Sektionschef Mekanik & Design, 072-2066378mats.waglof@eurocon.se
Sök jobbet