Konstruktör inom mekanik/processrör

Konstruktör inom mekanik/processrör

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som konstruktör inom mekanik och/eller processrör hos Eurocon är den ena dagen sällan den andre lik. Du är en problemlösare som kommer att vara delaktig i hela kedjan, från förprojektion till driftsättning av uppförda anläggningar. Anpassat till din tidigare arbetslivserfarenhet kommer du att få arbeta med tekniska idéstudier/lösningsförslag i tidiga skeenden, sedan detaljkonstruktion och beräkningar, skapa arbetsunderlag och slutligen bistå med tekniskt stöd vid driftsättningar. Uppdragen kommer att variera mellan små enskilda delar ur projekt till helhetsansvar för berörda delar från start till slut.

Nya och befintliga kundrelationer är en viktig del och något du vårdar och utvecklar löpande.

Organisatoriskt tillhör du Kirunakontoret men du kommer att utgå Luleåkontoret som är ett relativt nystartat kontor. I dagsläget bemannas det av sex Euroconare och ambitionen är att det ska bli fler. Lokalerna är placerade i ett ljust och fräscht kontorshotell med en trevlig terrass att avnjuta lunchen på samt ett gemensamt fikarum. Atmosfären är engagerande och driven, här är en perfekt plats att utvecklas på och samtidigt vara med och driva utveckling! 

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsutbildning i botten. Efter avslutad utbildning har du sedan hunnit arbeta minst två år som teknisk konsult inom aktuellt område alternativt haft en liknande tjänst. Har du en mer praktisk bakgrund inom exempelvis VVS eller mekanisk tillverkning med flerårig arbetslivserfarenhet är du också välkommen med din ansökan. Kunskap och erfarenhet av projektering i 3D-cadprogram är meriterande. Lika så tidigare erfarenhet av gruvindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Eurocons gemensamma värderingar bygger på att vara inkluderande, öppna och ärliga. Vi tror på frihet under ansvar och vår organisation bygger på korta beslutsvägar. För att du ska trivas på bästa sätt hos oss bör du tycka om att arbeta självständigt, vara van att arbeta mot uppsatta mål och ta eget ansvar. För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.  

Urval sker löpande.
Vi har gjort våra val av annonskanaler och undanber oss därmed övriga erbjudanden. 

 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtLuleå
LänNorrbottens län
LandSverige
Referensnummer2020/14
Publicerat2021-09-02
Sista ansökningsdag 2021-11-17
KontaktJan Östman, HR-chef, 0660-29 56 04, jan.ostman@eurocon.se
Ronnie Werndin, sektionschef, 076-773 89 31, ronnie.werndin@eurocon.se
Sök jobbet