Konstruktör el- och instrument, Kiruna/Luleå

Konstruktör el- och instrument, Kiruna/Luleå

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi bryr oss om varandra, har stor framtidstro och är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång?

Vi på Eurocon växer och söker nu fler projektingenjörer till våra team i Kiruna och Luleå. Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och i rollen som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra industrin i norra Sverige. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

OM JOBBET
Som konsult i vårt team ansvarar du för att skapa och upprätthålla hög prestanda och produktivitet i våra kunders anläggningar. Vi är med i hela kedjan, från förfrågningsunderlag till idrifttagning, där du förutom konstruktionsarbete stöttar med beräkningar, arbetsunderlag och tekniskt stöd under hela projektet. Din viktigaste uppgift i teamet är att bidra med hög kvalitet inom el- och instrumentdisciplinen i våra industrikunders projekt. Ofta är projekten multidisciplinära och du samarbetar då med övriga discipliner.

Vidare kommer ditt arbete bestå av:

 • Delaktighet i hela kedjan, från förstudie till driftsättning av uppförda anläggningar
 • Framtagning av tekniska lösningar och layouter
 • Detaljkonstruktioner ex. ställverkslösningar, motorstyrningar och fältinstrumentering
 • Beräkningar, inköp och projektplanering
 • Arbetsunderlag
 • Tekniskt stöd under hela projektet

Vi har flera spännande förfrågningar på gång och kunderna återfinns inom ett flertal olika segment t. ex. industriprojekt inom process- och tillverkningsindustri, infrastruktur och informationssystem av alla storlekar och komplexitet.

VEM ÄR DU?
Vi letar efter dig som trivs i konsultrollen där du ständigt får utmana och utveckla våra kunder! Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är prestigelös och flexibel som person, men har inga problem med att vara din egen ”projektledare” när det behövs.

Skulle vi skriva en önskelista över vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär så här:

 • Teknisk utbildning på universitet, högskola, yrkeshögskola eller arbetat dig till motsvarande kunskap
 • Några års erfarenhet som konstruktör inom el- och instrument
 • Erfarenhet av CAD-verktyg och projektering
 • God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, engagemang och motivation. Att du är en lagspelare som gärna samarbetar och delar med dig av din kunskap till andra ser vi som en självklarhet. Det är så vi gör på Eurocon.

VAD DU FÅR
På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

OM EUROCON
Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Eurocon!

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtKiruna/Luleå
LänNorrbottens län
LandSverige
Referensnummer2023/17
Publicerat2023-10-31
Sista ansökningsdag 2023-12-31
KontaktDaniel Zakrisson, +46767738929
Sök jobbet