Junior El- och automationsingenjör

Junior El- och automationsingenjör

Eurocon i Sundsvall fortsätter sin expansiva resa och behovet av konstruktörer inom El och Automation växer! Eurocon är ett norrländskt bolag med stor potential där du har stora möjligheter få en lång och utvecklande karriär. Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eurocons räkning konstruktörer inom El- och Automationsområdet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Eurocon.
Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eurocons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet. Du kommer att arbeta i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i team både med kollegor och våra uppdragsgivare. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär medverkan i uppdrag från förprojekt till projektgenomförande och idrifttagning fram till färdig anläggning, främst inom ny- och ombyggnad av processindustrin. Utifrån utbildningsinriktning och eget intresse kommer du ges möjlighet att arbeta med ny teknik.
Detta omfattar bland annat ställverkslösningar, motorstyrningar, fältinstrumentering, DCS/PLC-system, moderna gränssnitt etc. I rollen kommer du att delta i projektering i nära samarbete med handledare, projektledare och kundens representanter.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom till exempel elektroteknik, automation eller liknande. Du kan vara alltifrån nyutexaminerad ingenjör till några års erfarenhet som konstruktör, gärna inom industri- eller energisektorn. För tjänsten krävs att du har grundläggande kunskaper inom elområdet.
Du har gärna erfarenhet av CAD-verktyg och av att arbeta i modern IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av detaljprojektering i databas. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.
För tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, nyfiken och har ett stort tekniskt intresse med en vilja att utvecklas vidare inom teknisk konstruktion. Som person är du utåtriktad och har en god social förmåga samt lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder.

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Sundsvall
ANSÖKAN: Omgående
URVAL: Sker löpande t.o.m. 24/9
KONTAKT: Frida Söderström

Ansök – Professionals Nord

AnställningsformProvanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSundsvall
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/11
Publicerat2021-09-01
Sista ansökningsdag 2021-09-24
KontaktFrida Söderström, PN,
Jan Östman, HR-chef, 0660-29 56 04, jan.ostman@eurocon.se
Sök jobbet