HVAC-konstruktör

HVAC-konstruktör

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i en projektgrupp och arbeta med de senaste programvarorna i en modern miljö. Dina arbetsuppgifter som projektingenjör hos Eurocon, på HVAC-avdelningen, kommer att bestå av konstruktion, projektering och kalkylering, ibland ingår det även att ta fram flödesscheman och arbeta med olika typer av beräkningar som kan bidra för att möjliggöra energiframtiden.

Du kommer att tillhöra Ö-vikskontoret som är beläget cirka 1,5 km utanför stadskärnan och ligger strategiskt placerat nära flera av våra uppdragsgivare, våra kunder finns dock över hela Sverige vilket innebär att tjänsteresor kan förekomma. På kontoret i Örnsköldsvik så är vi ca. 80 kompetenta medarbetare som sitter i fräscha kontorslokaler med generösa gemensamhetsytor där man kan träffas över en fika eller äta sin lunch. Atmosfären är lättsam och hjälpsam, här är en perfekt plats att utvecklas på och samtidigt vara med och driva utvecklingen framåt!

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant teknisk högskoleutbildning, alternativt har arbetat några år med VVS, mek- eller rörkonstruktion inom industrin eller liknande. Kännedom eller kunskap kring projektering med moderna projekteringsverktyg som 3D-Cadprogram och projektering i olika databaser är meriterande.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig kompetensutveckling i t.ex. CAD-programvaror och i din roll som konstruktör. Vi ser gärna att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga, så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen för med sig, så bör du ha förmågan att kunna samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till arbetskollegor, leverantörer och kunder.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik, Umeå, Gävle
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/14
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet