Elkraftsingenjör

Elkraftsingenjör

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar. 

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder en rad förmåner som syftar till att både hälsofrämja, trygga och stimulera din anställning hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som Elkraftsingenjör på Eurocon kommer du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag främst inom ny- och ombyggnad av stora industrier och fastighetsprojekt inom Stockholmsområdet, men även projekt i övriga Sverige förekommer. Projekten är tekniskt multidisciplinära och kan vara över en längre tidsperiod.

Projektering av kraftanläggningar/elkraftsystem. Uppdragsledning och projektledning. Förstudier/utredningar inom kraftindustrin och fastigheter. Projektering och skapande av förfrågningsunderlag. Beräkningar, analys och CAD-konstruktion. Fortbildning, personlig utveckling. Arbete med projektering av ställverk, UPS, reservkraft, mottagningsstationer, pumpar och kontrollskåp främst inom industriprojekt, stora fastigheter, nätbolag och vattenverk.

Till din hjälp, arbetar du i de senaste 3D-verktygen för ritningskonstruktion. Kundkontakt och kundvård är ett vanligt förekommande inslag.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat minst fem år inom elkraft eller haft en liknande teknisk tjänst. Du har erfarenheter av att leda projekt, använda CAD-verktyg, beräkning och dimensioneringsprogram.

Eurocons gemensamma värderingar bygger på att vara inkluderande, öppna och ärliga. Vi tror på frihet under ansvar och vår organisation bygger på korta beslutsvägar. För att du ska trivas på bästa sätt hos oss bör du tycka om att delvis arbeta självständigt och ta eget ansvar. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och att du värdesätter kvalitét i alla led.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha goda kunskaper i engelska.  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtOspecificerad arbetsort
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/16
Publicerat2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet