El- och automationsingenjör

El- och automationsingenjör

Eurocon i Sundsvall expanderar och behovet av ingenjörer till el- & automationssidan växer! Vill du ingå i framtidens teknikkonsult-team? Vi söker nu dig som vill bygga din fortsatta karriär tillsammans med ett norrländskt bolag med stor potential! Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eurocons räkning El- och Automationsingenjörer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Eurocon.
Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eurocons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet. Du kommer att arbeta i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i team både med kollegor och våra uppdragsgivare. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

I Sundsvall arbetar vi idag med flera stora industriprojekt, bl.a. i SCAs investeringar i en ny CTMP-fabrik vid Ortviken och i Obbolas expansion för att möta förväntad ökning av efterfrågan på förnybara förpackningar.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär medverkan i intressanta och utvecklande uppdrag främst inom ny- och ombyggnad av processindustrin. I rollen som El- och Automationsingenjör kommer du att arbeta inom din disciplin i uppdragen, från förprojekt till projektgenomförande och idrifttagning fram till färdig anläggning. I våra uppdrag ingår bland annat ställverkslösningar, motorstyrningar, fältinstrumentering, DCS/PLC-system, moderna gränssnitt med mera. Till en början kommer du att arbeta med detaljprojektering i våra kundprojekt, men även med beräkningar, inköp, projektplanering etc. På sikt ser vi gärna att du tar en mer ledande roll och handleder yngre kollegor i uppdragen.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning inom till exempel elektroteknik, automation eller liknande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från relevant område och arbete med CAD-verktyg i modern IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från tjänster inriktade mot el och/eller automation inom industri- och energisektorn. Även erfarenhet av detaljprojektering i databas och DCS/PLC-system är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.

För tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du har ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och en initiativförmåga att kunna driva arbetet framåt. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär har du en förmåga att samarbeta och skapa goda relationer till arbetskollegor, leverantörer och kunder.

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Sundsvall
ANSÖKAN: Omgående
URVAL: Sker löpande t.o.m. 24/9
KONTAKT: Frida Söderström

Ansök – Professionals Nord

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSundsvall
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/10
Publicerat2021-09-01
Sista ansökningsdag 2021-09-24
KontaktFrida Söderström, PN,
Jan Östman, HR-chef, 0660-29 56 04, jan.ostman@eurocon.se
Sök jobbet