El och automationsingenjör

El och automationsingenjör

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som el- och automationsingenjör hos Eurocon har du en variationsrik vardag framför dig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av projektering, konstruktion och idrifttagning av moderna systemplattformar inom automation och industriell IT. Du kommer att arbeta med DCS/PLC-system, 800xA, PCS7 samt moderna gränssnitt mot processers fältutrustning och mot underhålls- och informationssystem. Du kommer bland annat att arbeta med ställverkslösningar, motorstyrningar, instrumentering, beräkningar, montageövervakning, utcheckning och idrifttagning. I din roll kan även en del projektledning och kundrelationer ingå, varav den sistnämna är något som du fortsätter att utveckla med både nya och befintliga kunder. Kundbasen finns över hela Sverige vilket innebär att tjänsteresor kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning inom till exempel elektroteknik, automation eller liknande. Beroende av att omfattning och komplexitet i våra uppdrag varierar kan du vara alltifrån nyutexaminerad till mer senior.
Vi ser gärna att du har kunskaper i ett eller flera CAD-verktyg och erfarenhet av att arbeta i modern IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från tjänster inriktade mot el och/eller automation inom industri- och energisektorn. Även erfarenhet av detaljprojektering i databas och DCS/PLC-system är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.

För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Vi har gjort våra val av externa leverantörer och undanber oss därför fler erbjudanden. 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtOspecificerad arbetsort
LänOspecificerad arbetsort
LandSverige
Referensnummer2021/22
Publicerat2021-06-08
Sista ansökningsdag 2021-08-08
KontaktEmelie Parkman, HRBP, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet