El- och automationsingenjör

El- och automationsingenjör

Eurocon i Gävle expanderar och behovet av ingenjörer till el- & automationssidan växer! Vill du ingå i framtidens teknikkonsult-team? Vi söker nu dig som vill bygga din fortsatta karriär tillsammans med ett norrländskt bolag med stor potential! Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eurocons räkning erfarna El- och Automationsingenjörer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Eurocon.
Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eurocons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.
Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet. Vid vårt kontor i Gävle kommer du får en viktig roll i den lokala organisationen och ha goda utvecklingsmöjligheter i takt med att kontoret växer. Du arbetar såväl i egna uppdrag som i team med både kollegor och våra uppdragsgivare, i nära samarbete med övriga kontor i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi ser en tydlig uppgång av investeringar inom industrisektorn och Eurocon är redan nu involverade i några större projekt. Vår bedömning är att det kommer att startas många intressanta projekt framöver som kommer att skapa många möjligheter inom våra etablerade branscher Skog och Kemi/Biokemi samt Energisektorn. Eurocon förstärker därför vår lokala närvaro i Gävle med målsättning att kontoret ska växa med femton till tjugo medarbetare.z

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär medverkan i intressanta och utvecklande uppdrag främst inom ny- och ombyggnad av processindustrin. I rollen som El- och Automationsingenjör kommer du att ansvara för din disciplin inom uppdragen, från förprojekt till projektgenomförande och idrifttagning fram till färdig anläggning. I våra uppdrag ingår bland annat ställverkslösningar, motorstyrningar, fältinstrumentering, DCS/PLC-system, moderna gränssnitt med mera. Du kommer även att arbeta med beräkningar, inköp och projektplanering, montageövervakning, utcheckning och idrifttagning.
I dina arbetsuppgifter ingår även att utveckla nya och etablerade kundrelationer. Vi ser gärna att du tar en ledande roll i uppdragen och på sikt handleder yngre kollegor.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning inom till exempel elektroteknik, automation eller liknande. Du har några års arbetslivserfarenhet från relevant område och erfarenhet av ett eller flera CAD-verktyg samt arbete i modern IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från tjänster inriktade mot el och/eller automation inom industri- och energisektorn. Även erfarenhet av detaljprojektering i databas eller delprojektledning är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.

För tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du har ett tekniskt intresse och en initiativförmåga att kunna driva arbetet framåt. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär har du en förmåga att samarbeta och skapa goda relationer till arbetskollegor, leverantörer och kunder.

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Gävle
ANSÖKAN: Omgående
URVAL: Sker löpande t.o.m. 24/9
KONTAKT: Frida Söderström

Ansök – Professionals Nord

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtGävle
LänGävleborgs län
LandSverige
Referensnummer2021/9
Publicerat2021-09-01
Sista ansökningsdag 2021-09-24
KontaktFrida Söderström, PN,
Jan Östman, HR-chef, 0660-29 56 04, jan.ostman@eurocon.se
Sök jobbet