Assisterande projektingenjör Infra

Assisterande projektingenjör Infra

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, massagebehandling, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och bygga vår organisation inom avdelningen Infra. Som assisterande projektingenjör inom Infraavdelningen kommer du inledningsvis att arbeta nära dina kollegor och assistera dem i projektarbetet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är dokumentation, genomgång av tekniska lösningar, tidsplanering samt administration. I takt med att du lär dig branschen finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innehåller en del resor inom Sverige.

Du kommer att utgå från Ö-vikskontoret, vilket är strategiskt placerat nära flertalet av våra kunder cirka 1,5 km utanför stadskärnan. Kontoret består av cirka 80 kompetenta medarbetare som sitter i fräscha lokaler med delvis egna kontorsrum samt gemensamt fikarum. Atmosfären är lättsam och hjälpsam, här är en perfekt plats att utvecklas på och samtidigt vara med och driva utveckling! 

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom något tekniskt område och en 2-3 årig arbetslivserfarenhet där arbetsuppgifterna förmodligen innehållit provning/driftsättning av tekniska installationer. Meriterande om dessa arbetsuppgifter har utförts inom segmenten järnväg, väg, hus eller motsvarande. Du bör även vara en fena på administration och besitta goda kunskaper i Word och Excel.

För tjänsten läggs mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kan du påvisa ett tekniskt intresse, en vilja att lära, en nyfikenhet för yrket och initiativförmåga så tror vi att du skulle trivas i ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder.
Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtÖrnsköldsvik
LänVästernorrlands län
LandSverige
Referensnummer2021/8
Publicerat2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-05-02
KontaktAnders Forsberg, sektionschef, 0660-29 56 35, anders.forsberg@eurocon.se
Emelie Parkman, HRPB, 0660-29 56 05, emelie.parkman@eurocon.se
Sök jobbet