Student

Våra samarbeten

  • + Åkroken Sience park
  • + Co-op, Umeå Universitet
  • + Skola & Näringsliv i samv.
  • + Destination Jobb

På Eurocon ser vi uppsatsarbeten och praktikperioder som ett bra sätt att lära känna dig som student redan under studietiden. För oss är det ett viktigt rekryteringsverktyg där vi får möjlighet att berätta om Eurocon och vad vi är för företag samt vad vi kan erbjuda dig.
För dig är det en möjlighet att få visa vad du kan och vad du kan bidra med för nya tankar och infallsvinklar i vår verksamhet. Vi är mycket noggranna med urvalet av personer och uppsatsämnen. För oss är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och att uppdraget medför ett mervärde både för dig som student och för Eurocon. Hur många studenter som skriver sin uppsats/examensarbete eller har praktik i samarbete med Eurocon är helt beroende av vårt behov.

I periferin till vänster kan du läsa mer om våra studentsatsningar och samarbeten med Åkroken Sience park samt Umeå Universitet, vårt samverkansprojekt med en skolas åk. 8 & 9 samt vår arbetsmarknadssatsning tillsammans med Destination Jobb.

Känner du dig tillräckligt inspirerad redan nu kan du skicka in en spontanansökan gällande praktikplats eller examensarbete här.

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?

Emelie Wattman
Jan Östman
Våra branscher
Det här gör vi

Våra branscher

Energi, skog, gruva, kemi och verkstad. Lär dig mer om vad vi gör och inom vilka områden vi verkar.

Läs mer här
Vi finns på flera platser i landet
Våra orter

Vi finns på flera platser i landet

Se efter om vi finns på ett kontor i en stad nära dig!

Här finns vi