Karriär

Ökad globalisering, tekniska innovationer och växande klimathot skapar ett starkt omvandlingstryck på industriaktörer över hela världen.

Gamla lösningar fasas ut i allt snabbare takt och ersätts av nya idéer och nya typer av anläggningar. Som teknikkonsultföretag befinner sig Eurocon i centrum av allt detta, ofta med uppdrag som går ut på att hjälpa industrier att ta rätt investeringsbeslut, i stort som smått. För att lyckas med detta krävs en gedigen och ständigt uppdaterad kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter – en ovärderlig kunskap som finns bland våra medarbetare. En karriär inom Eurocon kan både bli lång och utvecklande. Branschbredden, våra geografiskt utspridda kontor och företagets korta beslutsvägar ger oändlig stimulans för den vetgirige. Med befattningar från konstruktörsbiträden och assistenter till seniora projektledare och specialister finns säkert något som passar en teknikfrälst eller karriärs-, och äventyrslysten.

Vår främsta tillgång är våra medarbetare och därför är det vår skyldighet att se till att alla trivs. Utöver en kamratlig stämning och mycket frihet under ansvar erbjuder företaget bland annat ett utökat sjukförsäkringsskydd, friskvårdsbidrag, vinstdelningssystem samt förstärkt föräldrapenning. I ett teknikkonsultföretag som Eurocon finns många olika yrken och skiftande arbetsområden. Vi behöver både dig som är erfaren inom ditt område men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Vi letar efter individer, eftersom det är mångfalden av idéer och personligheter våra medarbetare har, som har gjort Eurocon till det som det är idag.

Om detta låter som den typ av miljö du vill att din karriär ska växa i, är chansen att vi kommer överens väldigt bra.

Välkommen till oss!

 

 

Vill du veta mer?

Emelie Wattman
Jan Östman
Jobba hos oss
Karriär

Jobba hos oss

Vi vill bli flera, vill du bli en av oss?

Se lediga jobb
Våra orter

Våra orter

Vi har kontor på 8 platser i Sverige, från västkusten i söder till de öppna fjällandskapen i norr.

Utforska våra orter